Marketwell - Din digitale assistent

Marketwell - Din digitale assistent kort fortalt

Marketwell er Europas første digitale assistent og handelsportal for bedrifter innen frisør- og velværebransjen. Marketwell er nå på InnoBørs, samt har fått tilskudd fra Innovasjon Norge.

De har selv videre investert rundt 1,2 MNOK. Appen er i beta og har allerede vært aktive med kunder i Norge og Danmark. I stedet for at hver butikk må bruke flere ulike informasjons- og bestillingskanaler, vil appen Marketwell gjøre det enkelt for leverandører og forhandlere å finne hverandre og kommunisere. Dette skal også optimalt øke både topp- og bunnlinjen for bedriftene.

Marketwell-løsningen gir også mulighet for blant annet integrasjon til butikkdatasystemet, for automatisk lagerstyring, analyser og nøkkeltall med personlige tilbakemeldinger for hvor man bør ha fokus. Ved å bruke appen og integrere den i din daglige drift, vil du få økt innsikt og lønnsomhet. Marketwell åpner nå for flere samarbeidspartnere og investorer.

Ta del i prosjektet

Investér tid, penger, eller skap et partnerskap

Jeg vil investere! - Klikk herHva mener du?

InnoScore

7 / 10

Økonomi

kr 1 500 000

Business Angels

kr 12 500 000

Praktisk


Idé


Akershus
Klikk her

HovedsamarbeidspartnereOpen Innovation Lab of Norway
NorBAN

Partnere


DNV GL
IKT Norge
Opera
Telenor

PWC
Investinor
Start Norge
Partnership for Change

Simula
Seed Forum
Argentum

Mediepartnere


Computerworld
Ukeavisen LedelseInnoBørs - En samfunnsnyttig tjeneste levert av Innovate AS © 2024
Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at InnoBørs er en formidlingstjeneste, og ikke en reell børs i ordets rette forstand.

Design og drift: Mediamakeriet