Get Published

Get Published kort fortalt

I 2012, laget jeg den første interaktive barneboka på iPad. Etter denne opplevelsen, har jeg ønsket å lage et rimelig verktøy, der alle som har en ide til en bok, barnebok, tegneserie, lydbok mm, skal kunne oppleve samme som meg. Spenningen med å vise verden noe man selv har laget og hat tro på.

Get Published vil bli et verktøy der man kan laste opp ferdig materiale som lyd, bilder og tekst. Man bruker en mal, men setter det sammen eget materiale som man selv vil. Etter dette blir det sendt inn til godkjenning og publisering..

Her er tre eksempler på hva man kan lage.

- Man kan lage en lydbok, for barn, der barnet ser på bilder, mens fortellerstemmer går i bakgrunn.
- Man kan lage en vanlig bok, med tekst og eller bilder.
- Man kan lage en interaktiv bok, der man kan trykke på forskjellige bilder eller ikoner for å få frem en reaksjon. Reaksjonen kan for eksempel være en lyd, eller en fortellerstemme.

Get Published vil være gratis å bruke, men ikke å bli publisert. Brukere som ønsker å bruke dette verktøyet, kan velge forskjellige modeller å betale på.

- Når man er ferdig kan man betale en engangssum for at prosjektet lagres og lastes ned som en app. Denne appen kan brukeren selv legge opp på Google eller Apple sin app salgs sider. Brukeren vil da eie prosjektet helt selv.
- Et annet valg er at brukeren ønsker å bruke vår publiserings app. Med dette valget betaler brukeren ingenting, men vi deler salget av det publiserte materialet 50/50.

Vår publiserings app vil fungere som et online bibliotek. Kunder som laster ned denne appen vil ha tilgang til å kjøpe, laste ned og lese/høre/se på, alt publisert materiell hos Get Published.

Ta del i prosjektet

Investér tid, penger, eller skap et partnerskap

Jeg vil investere! - Klikk herHva mener du?

InnoScore

4 / 10

Økonomi

kr 500 000

Business Angels

Praktisk


Idé


Telemark

HovedsamarbeidspartnereOpen Innovation Lab of Norway
NorBAN

Partnere


DNV GL
IKT Norge
Opera
Telenor

PWC
Investinor
Start Norge
Partnership for Change

Simula
Seed Forum
Argentum

Mediepartnere


Computerworld
Ukeavisen LedelseInnoBørs - En samfunnsnyttig tjeneste levert av Innovate AS © 2024
Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at InnoBørs er en formidlingstjeneste, og ikke en reell børs i ordets rette forstand.

Design og drift: Mediamakeriet